Ахинора Лименария

Ахинора Лименария -о.Тасос

08.2023-66 Евро за стая за 1 нощувка

1-15.09.2023-66 Евро

15-30.09.2023-55 Евро

 
София -о.Тасос -София

Описание

Ахинора Лименария – Представлява последен етаж от традиционен гръцки хотел с 5 стаи, както следва: 1. Двойна стая с две отделни легна, с тераса и собствена баня, 2. Двойна стая с тераса (банята отново е самостоятелна, но е извън помещението, намира се срещу него, самата баня е изведена извън стаята в друга такава), 3. Двойна стая с цяло легло, собствена баня и тераса, 4. Двойна стая със спалня, самостоятелна баня и тераса, 5. Двойна стая със спалня, самостоятелна баня и тераса.

Всички стаи са общо 5 броя, като към тях има изцяло отделна стая – Кухня с всички необходими пособия. Сградата се намира в Лименария на самото яхтено пристанище. Абсолютно всички стаи са с южно изложение и гледат към пристанището.

Изпрати запитване

Разнообразие от дестинации

Вели Тур предлага широка гама от пътувания и екскурзии към най-различни дестинации по света. Независимо дали искате да посетите дестинация в България или чужбина, Вели Тур ще Ви предложи изобилие от възможности.

Професионалност и опит

Като утвърдена компания за пътуване, Вели Тур разполага с богат опит и професионализъм в сферата на туризма. Напият екип от експерти ще ви предостави качествено обслужване и персонализирани услуги, които ще направят вашето пътуване приятно и безпроблемно.

Удобство и комфорт

С Вели Тур можете да се насладите на удобството и комфорта по време на пътуването си. Ние ще се погрижим за резервациите в хотелите, транспорта и други подробности, свързани с вашето пътуване. Това ви позволява да се отпуснете и да се насладите на вашия престой, без да се тревожите за организацията на детайлите.

Индивидуален подход и гъвкавост

Вели Тур се стреми да отговори на индивидуалните нужди и предпочитания на своите клиенти. Ние сме гъвкави и можем да предложим персонализирани решения за Вашето пътуване. Без значение дали търсите романтична почивка, активно приключение или културна екскурзия, Вели Тур ще се погрижи да отговори на Вашите очаквания.

Допълнителна информация

Плащане:
 Депозит-20% от цената.Остатъка при настаняването в хотела.

цени от 55Евро

Изпрати запитване

Плати онлайн

Приемаме онлайн плащания чрез методите посочени по-долу, както и в брой или по банков път.

Имате въпроси?

Свържете се с нас, ще се радваме да Ви помогнем, като отговорим на Вашите въпроси.