Eкскурзии в чужбина

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ В ЧУЖБИНА

Пътувания в чужбина

Вели Тур ЕООД с гордост предлага разнообразни международни дестинации, които ще задоволят всеки вкус и предпочитания. От европейски столици и известни курорти до екзотични острови и далечни континенти, нашите екскурзии до чужбина предоставят възможност за откриване на нови култури, традиции и приключения. Нашите опитни екскурзоводи и партньори по света гарантират, че вашето пътешествие ще бъде незабравимо.

Разгледайте нашите предложения

Какво може да очаквате

Разнообразие от дестинации

Вели Тур предлага широка гама от пътувания и екскурзии към най-различни дестинации по света. Независимо дали искате да посетите дестинация в България или чужбина, Вели Тур ще Ви предложи изобилие от възможности.

Професионалност и опит

Като утвърдена компания за пътуване, Вели Тур разполага с богат опит и професионализъм в сферата на туризма. Напият екип от експерти ще ви предостави качествено обслужване и персонализирани услуги, които ще направят вашето пътуване приятно и безпроблемно.

Удобство и комфорт

С Вели Тур можете да се насладите на удобството и комфорта по време на пътуването си. Ние ще се погрижим за резервациите в хотелите, транспорта и други подробности, свързани с вашето пътуване. Това ви позволява да се отпуснете и да се насладите на вашия престой, без да се тревожите за организацията на детайлите.

Индивидуален подход и гъвкавост

Вели Тур се стреми да отговори на индивидуалните нужди и предпочитания на своите клиенти. Ние сме гъвкави и можем да предложим персонализирани решения за Вашето пътуване. Без значение дали търсите романтична почивка, активно приключение или културна екскурзия, Вели Тур ще се погрижи да отговори на Вашите очаквания.

Изпрати запитване

Плати онлайн

Приемаме онлайн плащания чрез методите посочени по-долу, както и в брой или по банков път.

Имате въпроси?

Свържете се с нас, ще се радваме да Ви помогнем, като отговорим на Вашите въпроси.

Екскурзии в България

Разгледайте и останалите ни предложения. Предлагаме и широка гама от екскурзии в България.